Två flickor - Två mirakel...

Två flickor - Två mirakel...

Moa & Nellie...

...två flickor med hjärtan på rätt plats...

Lördag 20/3-10

Mars -10Posted by lina Sat, March 20, 2010 20:46:51

I morse vaknade jag 05.34! Då väckte jag mamma o sa...Mamma, vovvarna.

Mamma hade nämligen lovat mig att vi skulle köra till hundutställningen i Malmö och titta på alla vovvarna. Men mamma tyckte att det var liiiite tidigt. Men när klockan var 07.30 körde vi hem till mormor o morfar och åt frukost och sen följde mormor med oss till Malmö. (Pappa hade sovmorgon).

På väg till Malmö hade polisen körkortskontroll och alkoholkontroll. När polisen tittade in i vår bil så började han skratta...ALLA i bilen satt fast med säkerhetsbälte. Även min IOR...Såklart!

Ojoj vad många vovvar där var! Jag var såå imponerad och satt i min vagn och sa hela tiden... mamma titta....titta mamma...Nonnor, titta vovve, liten liten liten vovve....mamma titta, stoooor vovve.

Vi träffade mormors arbetskamrat och hon hade en liten liten liten vovve som jag fick hälsa på. Trulle är MYCKET större än vad den hunden var...

Jag tog en liten paus och tittade in alla vovvarna från golvet istället smiley

Mamma är så glad att jag får växa upp bland djur. Rätt som det var när jag satt i min vagn kom det fram en JÄTTEstor vovve och tittade på mig (nära). Jag tittade tillbaka på honom med huvudet lite på sne. Sen gick han vidare. Jag blev inte ett dugg rädd. Fast han var sååå stor!

Farmor o farfars Bilbo är stor men denna vovven var MYCKET större! Så idag har jag träffat en pytte pytte liten vovve och en jätte jätte stor vovve!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.